Termeni si conditii

Acest site web gsc-.com.ro (numit in continuare “SITE”) este administrat de Global Systems Communications S.R.L.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

-SITE: reprezinta SITE-ul Internet apartinand Global Systems Communications S.R.L., care se afla la adresa gsc.com.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de Global Systems Communications S.R.L., SITE Internet administrat de Global Systems Communications SRL

-UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

 *Magazinul online se adreseaza numai revanzatorilor,instalatorilor cat si integratorilor de tehnologie care detin calitatea legala de comerciant inregistrati intr-o forma legala in Romania.(persoane juridice)

-UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Global Systems Communications S.R.L.

-Drepturi de proprietate intelectuala. Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a Global Systems Communications S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale SITE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor mentionate anterior, Global Systems Communications S.R.L. va poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare din SITE.

Prin accesarea SITE-ului gsc.com.ro.ro utilizatorii consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila in jurisdictia utilizatorului.  
Utilizatorii acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.  
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Acest SITE poate contine trimiteri (link-uri) catre alte SITE-uri care nu apartin Global Systems Communications S.R.L. sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care Global Systems Communications S.R.L. nu este raspunzatoare sub nici un aspect pentru continutul acestor SITE-uri.

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc, cand vizitati si navigati pe SITE-ul nostru, prin telefon, Global Systems Communications S.R.L. inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dumneavoastra.

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal este orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Global Systems Communications S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, statistica si comert (servicii de comunicatii electronice).

Global Systems Communications S.R.L. respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul. Global Systems Communications S.R.L. nu va colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numit in continuare “Date Personale”) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

In cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail sau la numarul de telefon mentionat mai jos. Informatiile referitoare la dumnevoastra vor fi sterse din inregistrarile noastre.

Colectarea automata de date cu caracter non-personal. In unele cazuri, este posibil sa colectam informatii cu caracter non-personal despre dumneavoastra. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE-ul nostru sau ca urmare a publicitatii noastre.

Contact Us

39 Lt. Petre Lintes Street, Sector 5, Bucharest, Romania, PO 050871

2021© GLOBAL SYSTEMS COMMUNICATIONS. All rights reserved